یک فنجان بصیرت
چه فرقی می کند.
درعصر ارتباطات نفس بکشم یا قرون وسطا.
وقتی خبری ازتو نباشد.
دوره جاهلیت است.
اللهم عجل لولیک الفرج ....
|
واشنگتن، علیرغم ادعاهای خود مبنی بر کاهش محدودیتها در فروش دارو به ایران، یک رسیدگی را در مورد معاملات شرکت نوارتیس، بزرگترین کمپانی داروسازی سوئیس با جمهوری اسلامی آغاز کرده است.
![]() به گزارش گروه بین الملل«تیتر یک»، روزنامه وال استریت ژورنال نوشت که شرکت نوارتیس در گزارش سالانه 2012 خود اعلام کرد، واحد مراقبتهای مربوط به چشم این کمپانی (آلکون) به دلیل صادرات دارو به ایران مورد بازجویی و تفحص امریکا قرار گرفته است.
واحد آلکون در سال 2012 احضاریهای را از سوی دفتر دادستانی امریکا برای بخش شمالی ایالت تکزاس دریافت کرد و در این احضاریه از این شرکت خواسته شد اسنادی را در مورد صادرات به ایران از سال 2005 میلادی یعنی سالها قبل از اعمال تحریمهای فعلی به این دادستانی ارائه کند. این در حالی است که وزارت خزانه داری امریکا اکتبر 2012 اعلام کرد، شرکتهای امریکایی اجازه دارند بعضی داروها و تجهیزات پزشکی اساسی را به ایران بدون نیاز به کسب مجوز از اداره کنترل داراییهای خارجی صادر کنند. این اقدام در بحبوحه اعتراضات ایران مبنی بر آسیب رساندن تحریمهای تحت هدایت امریکا به شهروندان معمولی این کشور و از نگرانی اینکه آسیبهای انسانی تحریمهای یک جانبه به حمایت از تحریمها ضربه بزند، صورت گرفت. بر اساس قوانین امریکا، صادرکنندگان دارو و تجهیزات درمانی به ایران باید پروانههای ویژهای را کسب کنند. همچنین، غیر ممکن بودن انتقال پول از طریق بانکها به دلیل تحریمها سایه سنگین خود را روی مسائل درمانی و دارویی در ایران انداخته و واردات دارو در این کشور را تحت تاثیر قرار داده است. دکتر سید علیرضا مرندی، 26 ژانویه (7 بهمن) رئیس فرهنگستان علوم پزشکی در نامهدوم خود به دبیر کل سازمان ملل، از وی به دلیل سکوت و بیتفاوتی در قبال خطرات تهدید کننده سلامت مردم ایران انتقاد کرده و خواستار اقدام واقعی از جانب وی شد. در نامه مرندی آمده است: « بنده، به عنوان شخصی که مسئول بررسی و نظارت بر مسائل بهداشتی / درمانی ملی هستم، تایید میکنم که این مشکل، واقعی است و وضعیت فعلی از همان آغاز تحریمهای بیرحمانه، قابل پیش بینی بود.» امریکا و اتحادیه اروپا در آغاز سال 2012 میلادی با هدف جلوگیری از خرید نفت ایران و برقراری معامله با بانک مرکزی این کشور توسط دیگر کشورها، تحریمهایی را علیه بخشهای مالی و نفت ایران تصویب کردند. این تحریمها اوایل تابستان 2012 به مرحله اجرا در آمد. همچنین وزرای امور خارجه اتحادیه اروپا 15 اکتبر 2012 در مورد دور دیگری از تحریمها علیه ایران به توافق رسیدند. تحریمهای غیرقانونی تحت هدایت امریکا علیه ایران بر اساس این اتهام کذب که جمهوری اسلامی به دنبال اهداف نظامی در برنامه انرژی هستهای خود است، اعمال شدهاند. ایران ضمن رد اتهامات میگوید، به عنوان یکی از امضا کنندگان پیمان منع گسترش سلاحهای اتمی (انپیتی) و عضوی از آژانس بین المللی انرژی اتمی حق دستیابی به فناوری هستهای برای مقاصد صلح آمیز را دارد. منبع: پرس تی وی [ دوشنبه 91/11/9 ] [ 11:41 صبح ] [ باران ]
[ نظرات () ]
|
|
[ طراح قالب : پیچک ] [ Weblog Themes By : PIcHaK.NeT ] |